Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg älskling




du är en vårvind
virvelvind

tar mig i dina armar
ditt hjärta blått



var tog vi vägen?
var tog tiden vägen

var ska vi mötas
på en bakgård

bakom alla svek och lögner



jag har ett hjärta
som har dig i en kammare

där får du luft
kan leva

i alla dagar



de saker som hänt
ska vi stoppa dom i en byrålåda på en vind

sen låta tornadon ta med sig den upp
i himmelen



ska vi titta på den från här
veta att den aldrig mer kommer när

vår kärlek

den är som en vind i våren
kall och ljuvligt frisk



kan jag vara den du vill jag ska vara
kan du vara den jag vill du ska vara

eller är vi bara som vi är



ska vi hyra en smed
att slå ovettet ur det som är svårt

sen fira med opiater uti solen
åka med hög fart



så älskling kan vi
kan vi

kan vi, skapa det
skapare som vi är













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-20 19:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker mycket om denna text bra skriven.Var de ni är-tillsammans
2012-06-21

    ej medlem längre
En text som bara du kan formulera...härligt målande!
2012-06-20

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-06-20

  Marja-Liisa Koski VIP
I hjärtas kammare håller du honom ömt och allt gammalt är stoppad i en byrålåda på vinden…
Vackert skriver du, prinsessan! Direkt till mitt hjärta.
Kram!
ML
2012-06-20

  Dufvenberg
Bra ordat Princessan.

Mycket målande.
2012-06-20

    ej medlem längre
jadå!*
2012-06-20

    ej medlem längre
Kärlekens vånda, smärta och hopp...du beskriver det så fint och med känslor man kan ta till sig...och känna igen.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP