Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
överallt


du finns, du är




mina tankar


luften jag andas


bilden jag ser




din röst jag hör

blir min musik






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-20 22:14



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Mycket, mycket bra.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP