Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med hunden

 

längs vägen lyktstolpar
en märklig pjäs
av Tjechov eller så

där jag blev damen
men utan hunden

-      damen med hunden

eller han på andra sidan
blev detsamma

hunden är fet och olydig
och han verkar så
främmande nu
som om hunden blev han
och jag hundlös
ensammare så
och försjunken i djup
hopplöshet
och smaken av något som
borde vara möjligt
men där
där får drömmarna
får inte vara ifred
på varsin sida om
vägen där vi gick

plötsligt ansiktslösa


hunden går på fyra ben
jag på ett
vem är du
som går längs
min väg
här




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-20 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP