Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till årets längsta dag.


Midsommar

Långa dagar
ljusa nätter
varma känslor
bara fötter

Strilar sanden
mellan fingrar
Fågelungar
prövar vingar

Långt till vinterns
strama kyla
Ut i skogen
vargar yla

Njut av tiden
stunden, livet
solen, vinden
dagens frihet

Snart vi vända
bort från solen
så medan tid är
sväng på kjolen!




Bunden vers (Rim) av Johan Brodd
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd