Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag städar så gör jag det efter ett visst mönster


Och jag börjar alltid med att damma och dammsuga

för att sedan skura

och därefter tvätta ett och annat litet stort fönster

Sådär ja!

Nu bara blänker dom

Skiner

Vattnar även mina blommor

Torkar även av kyl och frostar av frysen så att den inte

ska dra allt för mycket el

Isbildning ni vet

Så att göra det emellanåt kan aldrig vara riktigt fel

Inte som jag ser på det i alla fall

Och sen när jag har kämpat och slitigt och varit

riktigt duktig

så blir jag bara trötter

då jag inte längre står pall

Och det är då jag bara ramlar ner ifrån pallen

rätt ner i sängen och somnar in

så trött och sött

Vaknar helt plötsligt bara rappt upp ifrån drömmarna

i badkaret

om att jag har städat hela lägenheten

Och det alldeles blöt och kall...

Brrr!!!

Ken Cassel
21/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja efter ett mönster här också ,skall städa på Lördag när alla ligger bakis,ja inte på detta plejs,men lite varstans.......!
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel