Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det galna skrattet!


Det åskade och blixtrade ute när regnet bara öste ner


på marken

och då man helt plötsligt bara kunde höra

det så galna skrattet eka

genom natten

HA HA HA HA HA


Och alla de människor som kunde höra det sprang genast ner

till parken

för att söka skydd

För det galna skrattet gav de alla kalla kårar om ryggen

trots att var och en av dem

i vanliga fall

kände sig som en trygg en


Men de visste nu allihopa att det bara går en

mördare lös

Och de hade hört att han skulle vara både stor och pompös

och grym och hänsynslös

Och det eftersom han tog ett nytt offer varje natt

när det var mörkt ute

och alldeles svart

Så nu var alla människorna rädda för att det var just

han eller hon

som den galna mördaren skulle ta ifatt...


När morgonen sen grydde tittade solen fram

och till sin fasa kunde människorna

hitta ännu ett av mördarens

offerlamm

Ja, så när nästa natt bara kom höll sig alla människorna

bara vakna

Ja, de kände sig så nakna ….

Det galna skrattet!!!

HA HA HA HA

Ken Cassel
21/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-21 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hujedamej........
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel