Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå


Allt jag ville var att inte bli som du
Ändå står jag här nu
Jag trodde att jag kunde vara som er
Men jag ser er nog inte mer
Den jag önskar vore jag
Har nog sett sin sista dag
Hej och hå
Så kan det gå
Jag har inte längre några ord
Mina fötter bara irrar på denna jord




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-22 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts