Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande hat torkar tårar

Det är ditt ego som gråter
Ljudet av din stolthet som låter
Du slår av allt du förmår
På allt som du inte förstår
Hatet som brinner i dina ögon
Har torkat dina tårar




Fri vers av Zoo
Läst 110 gånger
Publicerad 2012-06-22 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo