Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig ...




Midsommarkram!







Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-22 05:15



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
"M i d s o m m a r d a g s K r a m"
2012-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Dom kan man aldrig få för många av. Tack och detsamma till dej. Ha en skön helg.
2012-06-22

  walborg
Tack - önskar Dig ävenledes en riktigt fin helg
2012-06-22

  Maiah VIP
och en stor blomterkrans på hjässan! önskar dej en jättefin midsommar
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin