Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer som oftast inte på en dag


Utan som oftast efter ett litet tag

Ja, om det nu inte är kärlek vid första ögonkastet

då förstås

Ögon som tindrar så klart

Så underbart

Two happy heart

Och aldrig så kommer de tu att börja slåss

Plus att det ordet finns inte ens med i deras vokabulär

då det ändå bara

hade gått

helt automatiskt bort...


Kärleken kommer och kärleken går

Sätter sina spår

Men lycklig ska den vara som lite kärlek får


Hallå, fröken!

Skulle inte jag bara kunna få en liten påtår av den här

så goda kärleken

Ja, den smakar ju så otroligt gott, då det känns som om man

bara blir smått berusad

smått förtjusad och känner ingenting annat

än lycka på sin lott...


Ja, det kan du väl få, svarar hon då, med ett brett och

förtjusande leende

Kort och gott..


Kärleken kommer som oftast inte på en dag

Utan som oftast efter ett litet tag...

Ken Cassel
22/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-22 15:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
Fullständig analys ...
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel