Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten "tacksägelse" till den kvinnliga aspekten av gud.


Azna

Du stjärnbemängda
i ditt hår leker gnistor
och stoft

Moder, tåragjuterska
i dina ögons ljus
flammar liljans doft

Soldanserska, dödsslukerska

Givare
av liv och nåd






Fri vers av Myy VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP