Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspired by Alex Grey Bilden: The artwork for Tool's Vicarious http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Grey




Aphorism: Mesmerizing Mass Media

~*~

Mesmerizing mass media
resonant dream logic

Resonant dream logic's
the only safe place from
mesmerizing mass media

*

Magnetiserande massmedia
resonans av drömlogik

Resonans av drömlogik
den enda säkra platsen från 
magnetiserande massmedia 

 

1 Juni 2012

(22 Juni 2012 svensk version Midsommarafton)

L Patrik W Johansson




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP