Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Strandbaden Årsunda, nedre Norrlands Riviera, en vy min släkt sett ut över sedan 1600-talet och säkert längre då den har vikingarötter




Aforism: Skönhet är

~¤~

Vackerhet är
en personlighet
vars skönhet
utspeglar sig
i sin egen unika rösts
tonbarhet

2 Juni 2012

L Patrik W Johansson

 

se även:

Aforism: Kärlek är




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-22 23:56



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert
2012-06-23

  Yrre VIP
Mycket fin text, så djupt du kommer med så få ord!
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP