Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vendetta II

 

Det tog mig tio veckor.

Att på såriga knän

resa mig upp.

Borsta bort dammet från axlarna

och höja blicken igen.

 

Lika för lika,

öga för öga,

tand för tand.

Du hade inte velat ha mig till fiende

men det är vad du har att vänta nu.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 16:27



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket berörande in på djupet
2012-06-23

    ej medlem längre
Wow.

Tur man inte är föremålet för den där vedergällningslusten.

Go kick some ass!
2012-06-23

    xilenie
jävligt bra. stark.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP