Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är vacker


När vi är i varandras närhet så bryr jag mig inte om ifall solen skiner eller om det regnar.

Du är solskenet i min tillvaro. Du gör världen till en bättre plats med din närvaro.


När du är här så bryr jag mig inte om ifall världen är grå eller färgglad.

Du sätter färg på min tillvaro.


Där du är så känner jag inte om det är iskallt eller varmt.

Din närvaro gör mig varm inombords.


Du är hon som gör min tillvaro vacker och underbar.




Fri vers av Svante
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-23 23:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Riktigt bra Svante :))

Kunde känna igen dina känslor

Men

Men om du vill att alstret i sig själv blir lite snyggare

så struntar du i punkterna

Tar bort dem

För personligen själv så låter jag som ofta folk få tänka själv

om det ska vara punkt

eller frågetecken eller utropstecken efter

Men det är jag det :)

Ha nu en fortsatt riktigt trevlig tisdag trots att det

är molnigt ute

Allt gott till dig!

Ken

Och du!

Världen är vacker...
2012-06-26

    ej medlem längre
Blir varm av dina fina ord.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante