Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall i natten.

Och så gjorde jag allt det där jag inte skulle göra
sa allt det där jag inte skulle säga
orden pyrde ur mig
som om jag skulle dö om jag höll dem i mig en sekund till
om mig om dig om patetiska oss
och du sa så mycket fult
och du sa så mycket fint
och dina armar om mig
klänningen av
och filten på
du sa att du saknat mig och mitt
att mitt hår doftar gott
och att jag alltid räddar dig
och du sa att jag inte gett dig en chans
en chans att visa att du är den jag skall vara med
att jag alltid varit med alla andra honom än dig
och att du hatar dem
och att du älskar mig
och att du alltid vetat att det är dig jag vill vara med
vi bar varandra tillbaka
slocknade som barn som skrikit halsen av sig
nu var allting sagt och gjort
jag andades äntligen ut
och när jag vaknade mindes jag bara snuttar
bara de ord som du ser här ovan
och då du vaknade
vet jag inte vad du minns
om du minns
vårt patetiska återfall i midsommarnatten.




Fri vers av Ruterdam
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-06-24 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam