Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...till minne av Werner




Litium

 

 

Drömmen blir min verklighet

när dagen är en som en mardröm.

Vill behålla ögonen stängda.

 

De sa att du var död,

men jag såg det aldrig själv.

 

På ett hotellrum i Haugesund

hade du skrivit: Katinka forever,

med spritpenna över din underarm.

 

Önskar att jag kunde känna dina hjärtslag

men jag kan det inte, längre...

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-24 14:02



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsamma rader
2012-06-24

    ej medlem längre
Starkt
2012-06-24

    ej medlem längre
ren smärta-jag hoppas du får lindring / matte
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP