Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta! det finns ingen tid att förspilla eller hur var det nu?


jag har aldrig haft någon speciell uppfattning om tid

Det finns tid,
har alltid funnits,
kommer alltid att finnas.

...

Det finns tid för allt vännen min;
tid för att bara vara
tid för att sova
tid för att göra bort sig
tid för att leva.

Så även om det ibland känns som om tiden bara glider dig ur fingrarna - graspa hårt om den.

För än finns det tid;
tid att tänka tillbaka på tider som 'svunnit sen länge
tid för att reflektera över tiden här och nu
tid för ...
tid för allt min vän - allt du någonsin skulle vilja.

Det gäller dock att tillbringa den rätt.

Att priotera och spara tid är inte alltid lätt
men släng inte bara bort den på idioti.
Man kan undra sig fördärvad om det hade blivit annorlunda om man hade prioterat helt andra saker.

Förmodligen,
är det dummaste med tid att den kommer inte igen.
När den väl har varit är den borta,
undanstuvad i vimlet av all vår redan bortgångna tid.


Men en positiv tanke rörande tid, även om den mycket ofta uppfattas som knapp, måste väl vara att den egentligen aldrig riktigt tar slut eller?




© 2012 Celticgirl




Övriga genrer av Celticgirl VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-24 16:06



Bookmark and Share


  Let it go VIP
din tid är som min tid som är som alla andras tid - försumbar, men våra bidrag är eviga, vissa bidrag är bättre, andra är sämre, men det här av dig var ett av de bättre :-)
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP