Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man älskar någon så finns man till där


Man är kär

Och man vill ha med sig sin älskade vart man än går

eller vart man än är

Själv så önskar jag att min älskling bara vore här

i min famn

just nu

för att behöva stå här helt ensam utan henne känns inte

så speciellt kul

eftersom jag saknar henne så otroligt mycket

Och det för varje minut och sekund som går


Men det är inte helt katastrofalt

För när jag ringer får jag i alla fall svar

För vi tillhör ju varandra numera

hon och jag

Så för tillfället känns allting bara bra, då jag vet att

hon kommer snart

Om man älskar någon …

Ken Cassel
24/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-24 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel