Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett harakiri i fri form


Och ungdomen

Och ungdomen förlustar sig som lakejer. Med platta magar, viftande vippar och tjut i sommarlunken.
En annan kryper ömmande i säng, bort från solen.




Prosa av hansensson
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-24 19:37



Bookmark and Share


  Johannes Lindgren
Hehe

Shit, det spelar verkligen ingen roll hur ung eller gammal man är, det här är verkligen känslan av att vara förbrukad.

Jag har nog krypt undan och dött ett antal gånger under mina snart trettio år. :)

Den här dikten beskriver verkligen vad man ser, när man är i full färd att retirera. Man ser de unga, friska och sorglösa. :) Sen går man in till datordunklet utan att inse att de lyckade människorna man såg där ute är de samma som sitter och kurar på andra sidan uppkopplingen.

Love it!
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson