Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Dylandag

Det är Dylandag, Nashville Skyline. Den klär en ledig dag. Jag har vant mig vid ett liv av återkommande pauser. En liten död i livet, bjuder pånyttfödelse. Så jag hatar inte måndagar.
En lördags "lay, lady, lay", kaffe och kullersten, god bok, ritblock och förstulet, öppet dra efter andan.




Prosa av hansensson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-24 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja jävlar vad bra.
2012-06-25

  Annie b'larsson VIP
Det är alltid en bra Dylandag. Du har rätt om måndagar...de kan vara fantastiska dagar.
En fin liten text om det regniga livet; jag hatar inte regn heller.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson