Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag klivit in i sextioplusgänget så är man väl det, eller ? Raljerar lite kring detta......


Passé !?

Passé ?!

Nu är man lagd breve´
hjälper ingen zanté (¤) ?

kommit helt på sne´
får väl gör´mej bre ´

vägrar ju förstå´t
vädrar ont försåt

vill ej inse detta
vill ju mer berätta
än finns bud att lämna
himlar kvar som rämna

än brusar känslorna upp
reser kammen som en tupp
samlar än någon trupp
än finns planer på en kupp

men vem lyssnar på den gamle (?)
anses det vara rena svamle ´ (?)
fast jag kör mitt race ändå
envist och tjurigt , ibland i det blå

och om inget annat hindrar
så finns jag kvar år 2025
skriver så att ögona tindrar
när på orden jag får kläm

för alltid nå´t nytt under solen
sitter väl kvar på denna stolen......

(¤): "Zanté"= Franska för: "Skål !"

----







Bunden vers av Mats Henricson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-25 00:04



Bookmark and Share


  poetryGirl
men du är väl inte ålders-rasist? det är den värsta rasism i sverige och den kommer förbjudas vid årsskiftet
2012-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du är ju på gång
inte har Du
tappat Din gongong
absolut stark som förr
vad säger man? Jo!
Still going strong!
2012-06-25

    ej medlem längre
Haha! Nu Jävlar är han på (G)
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska