Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det visst med



Jag himlade med ögonen och såg…

Var man

Om han var en eller inte




Om han var en, eller inte

Spelar ingen roll…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO