Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte sa hon

Jag skulle se en trium
Och såg en tjej som var dum

Och efter det blev det dags för en anna
Man tycker att nån borde stanna

Så sen tyckte man såg det så prakt
Som han tidigare sagt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 305 gånger
Publicerad 2012-06-25 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO