Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt som en plätt



det var liksom inte nåt som skulle, ordnas
inte nåt som skulle bli nåt
alls

men ändå vart det
liksom ordnat ändå
lätt som en plätt...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-06-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO