Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt och lite till

.

Våra hjärtans vingslag
får den kärlek vi delar
att lyfta
och sväva iväg
upp över molnen
där passion är vad luften är gjord av

- passion är det vi andas
och med dig
vill jag dela den luften
för evigt





och lite till




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-25 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna