Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hopp om att jag bara smittar av mig lite


Glad i hågen som jag bara kände mig en dag

så gick jag omkring med ett stort och brett

charmerande leende

tillsammans med mina glittrande grågröna melerade ögon

Och det på tunnelbanan där jag arbetar

Ja, ja log och hälsade på de flesta människor som jag

stötte ihop med

i hopp om att lyckas smitta av mig lite glädje

Och som det såg ut så lyckades jag med mitt bevåg

för hela tiden vart jag vänligt bemött

tillbaka av varma leenden


Det kom till och med fram en ung kille till mig

med världens

sötaste lilla valp av rasen pitt bull

( Mördar hundar även så kallade )

En så söt liten hona som vart så glad när hon fick syn

på mig

att hon slickade och kysste mig

över hela ansiktet medan svansen bara piskade

fram och tillbaka

Så med andra ord så var det en riktigt lyckad dag

på tunnelbanan

den dagen

Ja, det må jag säga

Och jag kommer ihåg att jag tänkte

Om jag mår lika bra imorgon så kommer jag att

fortsätta visa alla

som jag möter en av mina bästa sidor

Och det är när jag skiner upp leendes glad

i hopp om att få

några varma leenden tillbaka

I hopp om att jag bara smittar av mig lite...

Ken Cassel
26/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-26 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel