Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tagg bland tankar




En tagg bland tankar är det
När det kommer på
En tagg, bland tankar
Ett sätt att….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-06-26 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO