Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en sekvens,en liten stund....resten av dagen lämpar sig bättre för en (ännu oskriven) rocksång av det tyngre slaget....


midsommarminne...

ligger

i solstolen

det hettar

och humlorna kör racet
ovanför mitt huvud,

tror de har en egen motorväg där

irriterande,gillar ju inte kryp
men solen gör mig dåsig
så jag slappnar av ändå

känner strålarna som smeker

ljuvligt varmt över hela min kropp

en ljum bris sveper över då och då,

gör mig härligt sval

som att älska....


just när jag blundar och drömmer
som mest

kommer så min älskling och ger mig
en kyss

pratar skrattar och ler

idag är en bra dag

känner varför jag älskar honom

kommer ihåg...

så lätt att glömma ibland
när man kämpar med så många saker

men de tankarna skjuter jag undan en stund

lutar mig tillbaka igen

slumrar till i den brännande första
sommarhettan




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire