Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska somna


Jag ska somna
Som jag aldrig somnat
Förr….

Och jag ska vakna’
Vakna som jag aldrig vaknat’
Förr….

Och dagen skall vara
Som den aldrig varit
Förr…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-26 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO