Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bubbla, mitt Alcatraz

 

 

 

jag föddes fri
och fri var jag i tjugo år
sedan kastades jag in i en bubbla
där har jag varit fången nu
fyra och ett halvt varv runt jorden

min bubbla flyter på att hav av smärta
jag är Al Capone
i mitt eget Alcatraz
som jag kan inte rymma från

här inne
är det ensamt och tyst
har inget sällskap och allt som hörs
är mitt tinnitus

avskärmad från världen
från närhet och beröring
lever jag i mörkret
och badar i ångest

känner hur bubblan krymper
den kväver mig
pressar ut luften i mina lungor

snart slutar mitt sargade hjärta att slå

snart är jag fri

fri från min bubbla

på rymmen

från mitt Alcatraz

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-26 19:38



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert.
Men jag vill inte att ditt hjärta ska sluta slå,
dina hjärtslag är viktiga för mig.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP