Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We take them away


We take them away
We take them, away
We take them away

If they need too….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-06-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO