Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We take them back



We take it back, or maybe take them here….
We take them on
We take them in
We take them always back
If they need…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-06-26 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO