Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara



Att vara eller inte vara är den stora frågan?
Det sa ju redan han på sitt sätt
Sött eller kanske mer
Förstrött

Den där vad han nu hette?
Att vara eller inte vara
Att bliva eller att inte, bliva?
Att våga eller att inte, våga?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-06-26 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO