Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hederlösa



De hederlösa
Lösa sina problem
Med att slösa
Med andras, för att krösa
För sej själva….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-06-26 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO