Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att risken finns säger väl allt


Man kan bli diskvalificerad om man uttalar sej
Om de ”mänskliga rättigheterna” som ju faktiskt inte finns

För det verkar inte finnas några mänskliga rättigheter
I landet som står för ”värdskapet”
För euruvisions schlager finalen
I landet utan mänskliga rättigheter
Azerbadan

Att frågan ställs på det sättet till en tävlande
Och besvaras som den gör
Säger väl ändå, allt egentligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO