Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man har fängslat och dömt

Man har fängslat och dömt en man i Pakistan för att han ”avslöjade” Bin Ladin och han fick 33 år för det.
Det visar om inte annat var Pakistan står och om att de gillade att ha ”pack i stan”.

Så det är en av förklaringarna till, och kanske den enda som räknas eller behövs, varför det tog så lång tid att ringa in denne ”mupp” inte bara riksmupp utan världsmupp.

Han borde begäras frisläppt av andra länder
Pakistan borde tvingas att betala den där mannen, en doktor, livstid pension istället…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO