Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla ängel


Lilla ängel, du som vakar över mig
Du som skyddar mig mot allt farligt
Du som är min trygghet hela dagen, genom natten lång
Under dina vingars skydd
Med din hand på min axel
Finns alltid där och fångar upp mig när jag faller

Lilla ängel, som om du skulle finnas
Som om någon som inte syns skulle kunna skydda
En påhittad varelse som ingen tror på ändå
En lögn som ingen lurat
För hur många gånger har jag inte fallit
Och nått marken




Fri vers av Matilda_
Läst 925 gånger
Publicerad 2006-02-04 21:07



Bookmark and Share


    Nebula
den tog... jag har ofta undrat var den lilla ängeln hållit hus. så underbart skrivet, "en lögn som ingen lurat"


vi har samma namn btw :)
2006-05-12

    Alexander Andersson
De bästa dikterna är svårast att kommentera.
2006-02-08

  Julia B
gud vad fin. älskar sättet du skriver.
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Matilda_
Matilda_