Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sholmare betalar


Stockholms handelskammare har ”räknat ut”
Att varje stockholmare betalar 5 600 kr netto i
Skatteutjämningssystemet

Men man har inte gett nån uträkning om hur mycket
”resten av landet betalar via det som man kan kalla”
”statlig stöld” och indragning av pengar till alla statliga jobb

för att inte tala om att alla dessa förbannade ”huvudkontor”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO