Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU och dess öppnande



EU och dess öppnande av gränser släpper inte bara iväg resurser. De som inte betalar skatt nånstans, bara i 08 området befinner sej 10 000 tals på det sättet….

Det blir ett förråande av brottsligheten som i fallet med Alingsås morden, 2 polacker mördar ett äldre par på en gammal lantbruksgård. Bland det värsta man sett säger visst en del som varit där.

Och det är bara det vi ser…. De som åker fast de andra ser vi inte, ”EU anpassningen”. Men i de områden politikerna ”flyr till” där har inte ens de ej skattebetalande möjlighet att bo på.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO