Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belitas vackra härliga hungriga bröst


Belitas vackra härliga hungriga bröst lockade alla pojkars blickar, det ledde till fnittringar och tjejerna, ja de som gick i samma klass, fnös, så fort de kom utanför skolsalen. ”Jag skulle aldrig vara utan BH till en sån blus” fnös Lisa när vi var på rast. De andra höll med, ja de andra tjejerna alltså, vi killar njöt av att se, vi kanske inte sa de…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO