Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en shopoholic tillfrisknar......


"Lex Shopoholic !"



GARANTI !

Du kan aldrig låta bli
se chansen gå förbi
man kan ju alltid byta
om på kvalite´n det tryta

BYTESRÄTT !

Sätt på pengarna sprätt !
låt reklamen härja
på alla möjliga sätt
den dig se´n må snärja


SHOPOHOLIC !

Fast i businessfarsen
stålarna flödar
köp det du INTE behöver

men vad du INTE vill ha, se´n
ångern som dödar
slösat med smutsiga klöver


UPPVAKNANDET !

Från en sanlös mardröm
plötsligt blev du samvetsöm
överger bigotterierna
spränger lotterierna
tar bataljen med verkligheten
upptar kampen mot skevheten
i ett sjukt system
ett konsumtionsödem...........


----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-26 23:20



Bookmark and Share


  poetryGirl
håller med, och tekniken har gått för långt! vi behöver inte dessa ipads läsplattor osv, det gör inte människan lyckligare!
2012-06-27

    ej medlem längre
Riktigt bra denna!
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska