Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart & falskt

Värmande, kvävande vackert, spikar av kärlek sticker in i din kropp

Dunkande, i takt med ditt hjärta som springer, som om det vore ditt sista lopp

Vi kan inte hålla igen på några känslor, river och biter varandra desperat 

Vi gör det  av rädslan att förlora det vi ännu inte funnit, innan vi  hunnit,  inte av hat 

Tänk att det kan kännas så levande, trevande, men ändå sorgligt och falskt som aldrig förr

Jag ligger bredvid dig och ljuger med blickar, kyssar, och ord när jag stänger min dörr






Fri vers av Zoo
Läst 89 gånger
Publicerad 2012-06-27 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo