Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

 

Det kryper i kroppen kan ej sitta still
jag vänder och vrider fast jag inte vill
snart måste nåt hända,  jag står inte ut
går inte att andas undrar när det tar slut

Så tomt i min själ och mitt hjärta just nu
så splittrad och svag känns som jag går itu
lika grått som där ute är det här hos mig
jag saknar så mycket, mest saknar jag dig

Saknar......




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 12:13



Bookmark and Share


  ULJO
Väl fångat
2012-07-02

  Palett
Bra beskrivet
2012-06-29

    Max Poisé
Längtan är en förbannad dygd...fast jag vet inte...eller...?
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP