Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så otroligt trött på att behöva dalta


med vuxna människor som bara snackar

en massa skit

Mycket snack och liten verkstad

Kan inte stå för någonting av vad de säger

eller lovar stort

Men visst snacka går ju alltid

Men snacka så att det går, går inte

Ingen Hit

Så i mina ögon sett är sådana människor

och så kallade vänner

bara för sorgliga

Blir så besviken på dem att jag inte längre

vill ha med de att göra

Så numera går sådana så kallade vänner nästan

bara automatiskt bort

då de kan latja med varandra istället

Där lika stora skitstövlar leka bäst

Är så otroligt trött på att behöva bli drabbad av

sådana människor...

Ken Cassel
27/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-27 17:25



Bookmark and Share


  anits VIP
jag försöker undvika såna människor
2012-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Totalbojkotta dem. Det gör jag.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel