Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så växer min kärlek

Att du fanns där idag utan krav
Visade att du är värd att älska
Det visade att du någonstans i dig kände samma sak innan mig
Jag är inte kär ännu
Men jag var på plats idag
Och vi kunde mötas för att se om vi trivdes tillsammans




Fri vers av Zoo
Läst 122 gånger
Publicerad 2012-06-28 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo