Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte älska alla


Man kan inte bli älskad
Av alla
Man kan inte heller
älska alla

Tror jag i alla fall
Men en del
Och en hel
Och kanske en hel del




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 11:30



Bookmark and Share


  Sherri
man sparar mycket kärlek inom sig
tillslut är där någon mitt framför
som man bara inte kan låta bli att
bara älska.
2012-06-30

  Bibbi VIP
Jag tror att det är en god målsättning att lära sig älska alla - som troende i alla fall - men lära sig skilja på sak och person.
2012-06-30

  Magica VIP
Nej, sant, den som "älskar alla" älskar nog inte någon...
2012-06-29

    ej medlem längre
Sickna bekymmer!

Tänk vilket elände om alla älskade alla..

Monogami, polygami, ett evigt knullande,
snacka om inavel och vattenskallar
med vidöppen käft på döda torg..
Iscch..
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO