Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sursibben från Götet


Han tyckte han var sej själv nog, tydligen. För han ville inte jobba tillsammans med någon och visade det, tydligt. ”jag vill inte jobba tillsammans med nån”

Och som den person man är, fast men vet att byggande bygger på samarbete så…

Låter man honom göra det…

Så med sin bräkande variant på ”Jånni Balle” så låter man han naturligtvis, göra allt själv, hedanefter…..

Man trodde inte att Jånni Balle fanns på riktigt men hundrafemton kilo dryg ”Götte borgare” visade att, det fanns….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-06-28 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO