Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir skrämd


Hoppar högt

Kommer undan...

Ken Cassel
28/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 09:11



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att bli skrämd kan vara att "hoppa till" eller att skrika högt och skaka..

Fint förmedlat
2016-07-24

    ej medlem längre
Bra ken.Jag hatar mig fram just nu.Dödslängtan,blir något stärkt av att lyssna på döds/thrashmetal.Inte något lugnande så långt ögat når.För sjuk/för frisk,ständigt scenario.
2012-06-28

  Rise Little One
Ett sätt att hantera rädslan
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel