Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet

Var det
kärlek
eller
avsaknad

av kärlek
som
stillade
livets

bränningar?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 11:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den stotra frågan - i vacker poetisk form
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP